Om meg

Mitt navn er Malin Kathinka Oseberg. Jeg er en 24 år gammel jente som opprinnelig kommer fra Tønsberg men holder til i Oslo. Her tar jeg en bachelorgrad innen markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania. Nå som jeg går inn i mitt fjerde semester har vi fått mulighet til å velge et valgfag vi ønsker å fordype oss i. Det tok ikke lang tid før jeg var bevisst på hva jeg ønsket å føre opp som første plass, nemlig digital markedsføring.

For oss som studerer markedsføring mener jeg å tro at en større forståelse av den digitale verden vi nå står ovenfor vil være en avgjørende faktor for å lykkes i det fremtidige arbeidsmarkedet. Samtidig mener jeg det er viktig for hver enkelt bedrift å utnytte disse mulighetene vi nå står ovenfor om ønske er å tenke proaktivt.

I forbindelse med studiet har vi blitt oppfordret til å opprette blogg. Jeg ser på dette som en gyllen mulighet til å utvikle meg mer mot det praktiske. Målet mitt er først og fremst å blogge om det vi lærer her på skolen men også inspirere til andre ting som kan være relevant for deg der ute som vurderer å studere eller er student fra før av.

Som person er jeg svært engasjert i det jeg driver med, liker å lære nye ting og tenke kreativt. Alle disse tankene som surrer opp i hodet ønsker jeg nå å få uttrykk for. Håper derfor at dere der ute også kan ha gleden av det jeg skriver om her på bloggen.

Håper du liker det du ser, spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på.

Malin Kathinka.